Na vsebino

Stopimo skupaj 2019

Rdeči križ Metlika je pripravil (19-i) dobrodelni koncert Stopimo skupaj, kot osrednji dogodek humanitarne akcije Stopimo skupaj s katero zbiramo sredstva za nakup avtomobila ,prilagojenega za prevoz invalidnih oseb.Pomoč bo namenjena družini Gradišar iz Metlike zanjihovega šestletnega sina Gala, otroka s cerebralno paralizo 4.stopnje.

Okvirna vrednost novega avtomobila in predelava znaša cca 25.000 EUR.

Sporočamo, da smo do danes zbrali 8.123 Eur pomoči.

Sredstva bomo zbirali do zaključka akcije 1. maja 2019.

V programu so nastopili:

Lana Škof, Tretji kanu, Gianni Riajvec, Regina, Rok Škrlep, Bort Ross, Battalia, Vasovalci, Viviana Kukar, Aleš Novak, Gušti, Žana. Vsi so se odpovedali honorarju.

Čez program sta nas popeljala Lojze Bojanc in Verica Marušič

Prisotne so pozdravili in se jim zahvalili župan občine Metlika g. Darko Zevnik , predstavniki Rdečega križa Metlika , ga. Mojca Stopar Zevnik predsednica in Zalka Klemenčič sekretarka ter družina Gradišar z zahvalo.

Rdeči križ Metlika kot organizator se zahvaljuje občini Metlika, vsem donatorjem, medijem, nastopajočim, obiskovalcem in predanim aktivistom, prostovoljcem in članom ekip PP RK Metlika.

Vsem, ki ste se oddzvali naši prošnji najlepše hvala. V naprej hvala tudi vsem, ki se še boste oddzvali in po svojih močeh prispevali v omenjeni akciji.

Priponke

Vir: RK Metlika

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj