Na vsebino

Stopimo skupaj 2022

Območno združenje Rdečega križa Metlika je v petek, 22. aprila 2022 v športni dvorani pri tukajšnji osnovni šoli pripravilo že enaindvajseti dobrodelni koncert Stopimo skupaj. Na njem so nastopili ansambel Andreja Bajuka, Tina Pezdirec, skupina Žur, Kafergest, skupina 2B, Janez Doltar in igralska skupina društva kmečkih žena Metlika. Vsi nastopajoči so nastopili brez honorarjev, prav tako pa je brezplačno ozvočil dvorano Darko Plut, solidarno pa so sodelovali še mnogi drugi, tudi aktivisti 13 metliških krajevnih organizacij Rdečega križa.

Zbrane na koncertu je pozdravil metliški župan gospod Darko Zevnik, v imenu organizatorja pa se je donatorjem, medijem, obiskovalcem in prostovoljcem RK Metlika zahvalila sekretarka Zalka Klemenčič. (več v priponki)

Na prireditvi, ki jo je povezovala Verica Marušič, se je od donacij in vstopnic zbralo 3.900 evrov. Denar bodo namenili za pomoč našim občanov v stiski in ukrajinskim beguncem, ki so nastanjeni v občini Metlika.

Tako kot v minulih letih, bomo tudi tokrat zbrana sredstva namenili za pomoč ljudem v stiski v obliki materialne in finančne pomoči.

Bodimo humani danes, jutri in vse dni. HVALA vam za dobra dela.

Priponke

Vir: RK Metlika

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj