Na vsebino

Svetovalno središče Pokolpje tudi v poletnem času

Poletje in čas dopustov je tudi čas za razmišljanje o svoji nadaljnji poti in sprejemanju novih odločitev. Razmišljate tudi vi o tem? V Svetovalnem središču Pokolpje, ki deluje na Zavodu za izobraževanje in kulturo Črnomelj, vam lahko pomagamo pri odločitvah na področju izobraževanja in vaše karierne poti.

Obiščite nas, če potrebujete pomoč pri načrtovanju karierne in osebne poti, razmišljate o izobraževanju, a ne veste kam bi se vpisali, iščete nova znanja in informacije o brezplačnih programih, potrebujete nasvete za uspešno učenje ali pa si želite izboljšati življenjepis in svoj nastop na zaposlitvenem razgovoru.

Pri sprejemanju odločitev je zelo pomembno poznavanje lastnih spretnosti, kaj so moja močna področja, ki lahko vodijo na novo poklicno pot ali šibka področja, ki jih je potrebno izboljšati ter si pridobiti nova znanja. V Svetovalnem središču Pokolpje lahko izpolnite tudi Spletni Vprašalnik Ocenjevanje Spretnosti – SVOS, ki vam bo dal odgovore na vprašanja, v čem ste dobri in kaj lahko še naredite na področju svojih znanj in spretnosti.

Svetovalka vas vsak delovni dan pričakuje na lokaciji Ljudska univerza ZIK Črnomelj, v torek, 17. avgusta 2021, od 17. do 19. ure na svetovalni točki v Krajevni knjižnici Semič ter v sredo, 18. avgusta 2021, od 10. do 12. ure v Knjižnici Metlika.

Svetovanje, ki ga ponujamo na ZIK-u Črnomelj, je namenjeno vsem odraslim, tako zaposlenim kot brezposelnim in upokojencem. Svetovanje za zaposlene poteka v okviru projekta Svetovanje od 2016 do 2022 Pokolpje, ki ga sofinancirata Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport ter Evropski socialni sklad.

Pridite in vključite se v vseživljenjsko učenje, saj nam nova znanja pomagajo na poti prilagajanja spremembam, ki se nam dogajajo vsakodnevno.

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

  
26
  
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj