Na vsebino

Trenutno rahlo dežuje, sveža napoved pa pravi takole ...

Ponoči in zjutraj bo pretežno jasno, ponekod bo nastalo nekaj kratkotrajne megle. Jutranje temperature bodo od 12 do 17, ob morju do 20 °C.

Jutri bo večinoma sončno. Popoldne lahko predvsem nad hribi nastane kakšna nevihta. Ponekod bo zapihal jugozahodni veter. Najvišje dnevne temperature bodo od 26 do 31 °C.

V torek bo precej sončno, dopoldne so posamezne plohe ali nevihte možne zlasti na zahodu države, sredi dneva in popoldne pa tudi v osrednjih in vzhodnih krajih. Pihal bo jugozahodni veter. Zvečer se bodo padavine na zahodu prehodno okrepile. V sredo in četrtek kaže na spremenljivo oblačno vreme z občasnimi krajevnimi padavinami, deloma nevihtami.

Nad severovzhodno Evropo se je prehodno zgradilo območje visokega zračnega tlaka, ki se oslabljeno razteza nad večji del celine. Novo višinsko jedro hladnega zraka se je pomaknilo nad Iberski polotok. Nad večjim delom celine se še zadržuje nestabilna zračna masa.

Vir: ARSO

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj