Na vsebino

Tragična nesreča v kateri sta umrla dva Črnomaljca

Ulcinj
Ulcinj

V črnogorskem mestu Ulcinj se je včeraj zgodila huda nesreča na morju, v kateri sta umrla dva slovenska državljana iz Črnomlja, 35-letna ženska in 10-letni deček, še dve osebi sta poškodovani, je sporočila črnogorska policija.

Po zaenkrat še neuradnih informacijah je tragedija močno prizadela športno javnost in športnike tajskega boksa Muay Thai, saj naj bi bila v nesreči udeležena družina trenerja aktualne evropske prvakinje iz črnomaljskega kluba Gladiator.

Po neuradnih podatkih naj bi se ponesrečeni vozili na gumijasti banani, ki jo vleče gliser ali skuter, ko je le-to trčilo v turistično ladjo.

Nesreča, ki se je zgodila okoli 14. 30 ure na Veliki plaži pri Ulcinju. Po poročanju črnogorskih medijev sta umrla 35-letna državljanka Slovenije in njen desetletni sin, 36-letni mož in 13-letna hči pa sta poškodovana. Deklica je utrpela hujše poškodbe, medtem ko je oče lažje poškodovan, še poročajo črnogorski mediji.

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj