Na vsebino

Tretje mesto za Kamp Podzemelj

Sredi oktobra so v Kranjski Gori potekali 7. Dnevi slovenskega turizma, kjer so ob zaključku akcije Moja dežela - lepa in gostoljubna podelili tudi nagrade najboljšim slovenskim kampom,mestom, krajem... Na državno tekmovanje akcije se je letos uvrstilo 86 mest in krajev, deset kampov in šest mladinskih prenočišč, 26 tematskih poti, izbirali pa so tudi najbolj urejen Petrolov bencinski servis.

Najboljši kampi v Sloveniji

Turistična zveza Slovenije je izbrala tri najboljše kampe. Prvo mesto je osvojil kamp Menina iz Savinjske doline, kjer so pohvalili bogato ponudbo športnih aktivnosti, animacijo in otroška igrišča.

Druga nagrada gre v kamp Tura pri Vipavi, ki je komisijo navdušil s športno ponudbo, ki je osredotočena predvsem na plezalce, urejenostjo parcel in objekta v kampu ter prijaznostjo osebja.

Tretje mesto je osvojil kamp Podzemelj pri Metliki, kjer se lahko pohvalijo z urejenostjo kampa, novimi sanitarijami, glamping keltskimi hišicami, bogat ponudbo aktivnosti in adrenalinskim parkom.

Vir: Avtokampi.si

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj