Na vsebino

Tudi letos pomagali družinam v stiski

Začetki lionizma v Beli krajini segajo v leto 2017. Osnovna dejavnost Lions kluba Bela krajina je izboljšati kakovost življenja belokranjskih starejših, bolnih in drugih pomoči potrebnih oseb. Tako je klub stalni pobudnik in izvajalec mnogih dobrodelnih akcij.

Neugodni časi in omejitve so ranljivost šibkejših le še povečali. Če se ozremo okrog sebe, kaj hitro opazimo, da je naša družba vse bolj razslojena. Zagotovo poznamo osebo ali družino, kjer je finančno in materialno stanje krepko pomanjkljivo. Najtežje pa je, ko vse to spremljajo še zdravstvene težave.

Zavedajoč se našega poslanstva, smo člani Lions kluba Bele krajine v zgodnji jeseni zagnali dobrodelno akcijo zbiranja sredstev za pomoč družinam v stiski. Veseli nas, da smo z našim trudom in aktivnostmi zagotovili sredstva namenjena družinam, kjer jih trenutno najbolj potrebujejo. Tako smo v decembru 2021 izvedli finančno donacijo 1.000 evrov družini iz Črnomlja in Metlike.

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj