Na vsebino

Učenci 3. b razreda na družinskem dnevu v Logatcu

V nedeljo so se učenci 3. b razreda OŠ Semič udeležili dogodka ob zaključku projekta »Vozi varno, (po)misli na otroke« v Centru varne vožnje Logatec. Na »družinski dan varnosti v prometu« je bil povabljen cel razred, saj je risba učenke, Eme Krašna, prejela največje število glasov. Šola je tako postala prejemnica glavne nagrade – prikazovalnika hitrosti, ki ga je podjetje Sapronika, d.o.o., dalo v brezplačno enoletno uporabo.

Ema je, kot zmagovalka natečaja, prejela letno zalogo Čokolina, sošolce pa so razveselili Lino paketi. Učenci so preživeli čudovit dan; zabavale so jih maskote, udeležili so se animacij in delavnic za otroke, predstavitvene varne vožnje in prikaza reševanja iz vozil, posebna izkušnja je za njih bila delavnica s policisti in prikaz policijskih vozil.

Dogodek se je kar prehitro končal. Tretješolci so se domov vrnili prepričani, da bo z merilnikom hitrosti pred našo šolo poskrbljeno za večjo varnost na poti v šoli.

Vir: OŠ Belokranjskega odreda Semič

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj