Na vsebino

Uradno policijsko poročilo o požaru na avtomobilu

V noči iz nedelje na ponedeljek je gorel osebni avtomobil na Cankarjevi v Črnomlju. Na kraj so napotili policiste, regijski center za obveščanje pa gasilce. Policisti so na kraju z ročnim gasilnikom poskusili pogasiti gorečega pasata, novomeških tablic, saj je grozilo, da bo požar zajel še sosednja parkirana vozila. Požar so pogasili gasilci, ki so tudi preprečili širjenje požara na sosednja vozila.

Kljub temu je bil zaradi vročine poškodovan zraven parkiran osebni avtomobil. Po prvih ocenah je lastnik pasata oškodovan za okoli deset tisoč evrov, lastnik drugega, ožganega avta, pa tudi za nekaj tisoč evrov. O dogodku sta bila obveščena dežurna preiskovalna sodnica in okrožna državna tožilka.

Danes zjutraj je komisija sektorja kriminalistične policije Novo mesto, v sodelovanju s črnomaljskimi policisti, ki so varovali kraj do jutra, opravila ogled kraja. Policisti niso izključili možnost namernega požiga, zato nadaljujejo z aktivnostmi oziroma zbiranjem obvestil o dogodku zaradi suma storitve kaznivega dejanja poškodovanja tuje stvari.

Vir: PU Novo mesto

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

  
43
55
64
74
87
97
19
26
  
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj