Na vsebino

Urnik odvoza odpadkov v 2021

Urnik odvoza komunalnih odpadkov za leto 2021 najdete na povezavi TUKAJ.

Za uporabnike, ki uporabljajo Googlov koledar na svojem telefonu, smo urnik odvoza vnesli tudi v omenjen koledar.

Na željo posameznega uporabnika lahko urnik pošljemo na elektronski naslov kot vabilo na sestanek. S potrditvijo vabila se vam na koledar na telefonu vpiše urnik odvoza odpadkov za celo leto 2020. Tako vas bo vaš mobilni telefon vsakokrat opomnil da bomo naslednji dan pobirali odpadke na vašem naslovu. Zadeva je uporabna predvsem, ko je zaradi praznikov urnik pobiranja spremenjen, telefon pa vas opomni tudi, katere vrsto odpadkov bomo pobirali.

V kolikor želite, da vam pošljemo elektronsko verzijo urnika, le-to sporočite na elektronski naslov [email protected] . Pri tem je pomembno da napišete za katero progo želite urnik. Proge so oštevilčene; in sicer:

· Proga 11 – ponedeljek za Črnomaljsko občino

· Proga 12 – torek za Črnomaljsko občino

· Proga 13 – sreda za Črnomaljsko občino

· Proga 14 – četrtek za Črnomaljsko občino

· Proga 15 – petek za Črnomaljsko občino

· Proga 21 – ponedeljek za Semiško občino

· Proga 22 – torek za Semiško občino

· Proga 23 – sreda za Semiško občino

Urnik bomo poslali nazaj na elektronski naslov s katerega je bila prošnja poslana. Elektronski naslov za elektronski koledar ni vezan na odjemno mesto ali elektronski naslov, na katerega morebiti dobivate elektronske položnice. Uporabnikom, ki so uporabljali elektronski urnik odvoza odpadkov že v letu 2020 bo urnik za leto 2021 poslan samodejno.

Urnik odvoza odpadkov bo objavljen tudi v naslednji izdaji mesečnika Belokranjec.

Priponke

Vir: JP Komunala Črnomelj

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj