Na vsebino

V četrtek so metliški občinski svetniki na 3. seji obravnavali 9 točk

V četrtek, 9. februarja 2023, je v sejni sobi Občine Metlika potekala 3. redna seja Občinskega sveta Občine Metlika. V okviru dnevnega reda je bilo obravnavanih 9 točk.

Po obravnavi zapisnika prejšnje seje so člani občinskega sveta obravnavali in sprejeli poročilo o delu Nadzornega odbora Občine Metlika v letu 2022 ter letni program športa v Občini Metlika za leto 2023.

Sledila je obravnava predloga proračuna Občine Metlika za leto 2023 v prvi obravnavi. Po razpravi so člani občinskega sveta predlog sprejeli. V povezavi s sprejemom predloga proračuna je bil sprejet še Sklep o določitvi skupne vrednosti pravnih poslov, ki niso predvideni v veljavnem načrtu ravnanja z nepremičnim premoženjem Občine Metlika za leto 2023.

Na seji je bilo sprejetih tudi pet premoženjskopravnih zadev ter prenos igrišča in travnika na Lokvici v upravljanje Prostovoljnemu gasilskemu društvu Lokvica, z namenom, da jih bodo uporabljala tudi ostala društva ter lokalni prebivalci.

Predlog proračuna za leto 2023 v 1. obravnavi in ostala gradiva so dostopna na povezavi TUKAJ.

Vir: Občina Metlika

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj