Na vsebino

V Črnomlju od ponedeljka izbira cepiva; cepljenje tudi v Metliki

V Sloveniji se vrstijo pozivi k cepljenju proti covidu-19, saj naj bi se le z dovolj široko precepljenostjo jeseni izognili ponovnemu zaprtju javnega življenja. Večina cepilnih centrov omogoča cepljenje brez naročanja, nekateri pa tudi že izbiro cepiva proti koronavirusni bolezni.

Po tem ko so v Zdravstvenem domu Črnomelj doslej brez naročanja cepili le z eno oziroma dvema vrstama cepiva (AstraZeneca in Janssen), bo od prihodnjega tedna dalje v tamkajšnjem cepilnem centru, vse do preklica na voljo cepivo po izbiri. Množično cepljenje brez naročanja bodo v novem prizidku črnomaljskega zdravstvenega doma organizirali od ponedeljka, 19. julija, do četrtka, med 11. in 14. uro.

V Metliki množično cepljenje danes in v ponedeljek

Cepljenje brez naročanja poteka danes do 19. ure tudi v cepilnem centru Zdravstvenega doma Metlika, kjer bodo množično cepljenje znova ponovili v ponedeljek, 19. julija, od 12. do 20. ure. Na izbiro bodo cepiva proizvajalcev Pfizer in BioNTech, AstraZeneca ter Johnson & Johnson. Tako v Črnomlju kot Metliki je potrebno s seboj prinesti kartico zdravstvenega zavarovanja.

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj