Na vsebino

V Metliki namenu predali novo trim stezo

V metliški občini so v sklopu letošnjih naložb nadaljevali z izgradnjo športne infrastrukture v občini in nad kolesarskim poligonom postavili novo trim stezo. Danes sta jo namenu uradno predala županja Martina Legan Janžekovič in predsednik Mestne skupnosti Metlika mag. Bojan Krajačič. Prireditev so s plesom in petjem popestrili učenci Osnovne šole Metlika.

Vrednost celotne naložbe je znašala 101.400 evrov. Sama izvedba trim steze in ureditev meteornih vod je znašala 70.800 evrov, oprema je stala slabih 22.500 evrov, preostanek pa predstavljajo stroški arheologije, gradbenega nadzora in varnostnega načrta gradbišča. Ministrstvo za gospodarstvo, turizem in šport je naložbo sofinanciralo v višini 43.220 evrov, razliko je pokrila Občina Melika.

»Z novo trim stezo bomo lahko izboljšali kakovost življenja vseh generacij naših prebivalcev. V današnjem tempu življenja in vpetosti v informacijsko-komunikacijske tehnologije, v skrbi za zdravje, vse poti vodijo nazaj k naravi in višji kakovosti preživljanja našega vsakdana. Novo pridobitev bodo lahko s pridom uporabljale vse generacije naših prebivalcev, društva, šole in obiskovalci. Lepo vabljeni, da jo čim prej preizkusite,« so še sporočili z metliške občine.

Vir: Občina Metlika

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

  
21
33
43
55
62
72
84
93
19
26
  
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj