Na vsebino

V Metliki znajo stopiti skupaj

V Območnem združenju Rdečega križa (OZRK) Metlika že 20 let organizirajo tradicionalno dobrodelno akcijo Stopimo skupaj, s katero zbirajo sredstva za posameznike in družine v stiski. V teh letih so s pomočjo številnih donatorjev in obiskovalcev tradicionalnega dobrodelnega koncerta zbrali 307.000 evrov pomoči, ki so jih razdelili med 286 oseb.

Ob obletnici koncerta Stopimo skupaj so se odločili za spremembo in oblikovali dobrodelni sklad, v katerega bodo skozi vse leto pridobivali sredstva, zbrani denar pa bodo nato namenili pomoči potrebnim.

Letošnja dobrodelna akcija Stopimo skupaj za pomoč ljudem v stiski je potekala od 15. februarja do 15. marca. Do konca marca so zbrali 4.140 EUR pomoči, ki jo še vedno zbirajo na TRR: SI56: 02994-0019199751 (RK Metlika). Pomagate lahko tudi tako, da namenite odstotek dohodnine za RKS -­­ Območno združenje Metlika (davčna številka: 24637858).

Vir: OZRK Metlika
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj