Na vsebino

V našem vrtcu smo že “SILVESTROVALI”

V petek so se ob 17. uri v vrtcu ponovno zbrali otroci in strokovni delavci iz skupin Medvedki, Čebelice, Zvezdice in Slončki. Srečanje je bilo nadvse imenitno, vsi so imeli slavnostna oblačila in umetelne pričeske. V zvedavih otroških očeh se je iskrilo in na vseh obrazih so bili prešerni nasmehi. Kaj menite, zakaj? Ja, prišli so na prednovoletno zabavo.

In res so se zabavali. Najprej je bil v telovadnici ples, nato v igralnicah slavnostna večerja, na igrišču »ognjemet« in na koncu jih je obiskal še Božiček. Ni kaj, večer je bil popoln. Za sladico so v Domačem slaščičarstvu Murn pripravili zelo okusne in lično pripravljene tortice. Za vsako skupino svojo. Zahvaljujemo se jim.

Božiček je otroke obdaril s slikanico. Nagajivi škrat pa je poskrbel za dodatno dobro voljo.

Zahvaljujemo se vzgojiteljicam in vzgojiteljem, ki so organizirali in izvedli prednovoletno srečanje za otroke. V priprave takšnega dogodka je potrebno vložiti veliko dela. Vendar je zadovoljstvo v otroških očeh plačilo za ves trud.

Kuharici Zdenka in Lili sta spretno sukali pete po kuhinji in pripravili slavnostno večerjo. Hvala jima.

Naše pridne čistilke je pohvalil že Božiček, zahvaljujemo pa se jim tudi mi.

Naj bo v novem letu naše vodilo: “Vse je uresničljivo, če močno verjameš.”

Več fotografij najdete na spletni strani vrtca (vir spodaj).

Vir: Vrtec Metlika

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj