Na vsebino

V Prilozju kršili javni red in mir; prijeli večje število prebežnikov

Metliški policisti so minulo soboto uvedli postopek o prekršku za organizatorja prireditve v Prilozju, saj je nekaj pred sedmo uro zjutraj, ko so na kraj prireditve prišli policisti, tam še vedno trajala javna prireditev z glasno elektronsko glasbo za okoli sedemdeset obiskovalcev. Organizator je imel dovoljenje do sedme ure zjutraj.

Plačilni nalog pa so v soboto popoldan zaradi kršenja javnega reda in miru v gostinskem lokalu, napisali tudi 41-letniku iz okolice Črnomlja.

Nezakonito čez državno mejo

V petek so črnomaljski policisti pri Tribučah prijeli štiri tujce, domnevno iz Afganistana, ki so mejo prečkali z brodenjem Kolpe.

V soboto so črnomaljski policisti v Hrastu pri Vinici prijeli pet državljanov Afganistana. Metliški policisti pa so v bližini Krašnjega Vrha prijeli pet državljanov Konga.

V nedeljo so v Ziljah črnomaljski policisti naprej prijeli 16 tujcev iz Burundija, v večernih urah pa pri Balkovcih še 19 tujcev iz Burundija in enega iz Konga.

Vir: PU Novo mesto

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj