Na vsebino

V Semiču odprli prvo Sparovo franšizno trgovino v Beli krajini

Kmetijska zadruga (KZ) Metlika je danes v Semiču odprla franšizno trgovino pod okriljem Spar Slovenija. Zaradi želje po nadaljnjem razvoju, ohranjanju trdnosti in zanesljivosti poslovanja so sklenili novo partnerstvo s podjetjem Spar Slovenija in tako postali prvi partner tega trgovskega podjetja v Beli krajini.

Preurejena in posodobljena franšizna živilska trgovina v Semiču se razteza na skupno 500 kvadratnih metrih površine in se ponaša s sodobno podobo trgovin Spar, ki je kupcem prijazna in priročna. Za kakovostno ponudbo in prijetno nakupovalno vzdušje bo v njej skrbelo osem zaposlenih, na voljo je tudi 25 parkirnih mest.

To je skupno že 22. trgovina Spar partner, ki bo delovala pod samostojnim vodstvom partnerja. Podjetje Spar partnerjem omogoča uporabo svoje blagovne znamke in zagotavljanje celovite ter kakovostne ponudbe izdelkov neposredno iz njihovega distribucijskega centra. Kupci lahko uživajo v posebnih ugodnostih, ki jih ponuja Spar, saj ponudba izdelkov iz letakov velja tudi za franšizne trgovine.

Franšizna trgovina Spar KZ Metlika ponuja širok izbor živilskih izdelkov priznanih blagovnih znamk, izdelke blagovne znamke Spar, vina Vinske kleti Metlika, izdelke blagovne znamke Belokranjske mesnine ter belokranjsko govedino domačih rejcev. Posebna pozornost je namenjena svežemu programu, predvsem široki ponudbi sadja in zelenjave, kjer je velik poudarek na izdelkih slovenskih pridelovalcev, ki predstavljajo pomemben del ponudbe v trgovinah Spar. Prav tako bodo prijazno urejeni oddelki delikatese, kruha in peciva ter oddelek svežega mesa in mesnih izdelkov.

Kmetijska zadruga Metlika s tem krepi svojo maloprodajno mrežo in kupcem ponuja široko ter pestro ponudbo, kakovostno storitev in prijetno nakupovalno okolje.

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj