Na vsebino

V Semiču zbirajo predloge za občinska priznanja

Občina Semič je objavila razpis za pridobivanje predlogov za podelitev letošnjih občinskih priznanj. Priznanja Občine Semič se podeljujejo zaslužnim občanom, skupinam občanov, društvom in drugim pravnim osebam za njihove dosežke na področju gospodarstva, šolstva, kulture, športa, znanosti, ekologije, zaščite in reševanja ter drugih področjih človekove ustvarjalnosti.

Priznanja Občine Semič so diploma za izjemne enkratne dosežke v posamezni dejavnosti, plaketa za življenjsko delo, večletne uspehe ter za enkratne izjemne dosežke trajnejšega pomena in naziv častnega občana posamezniku za dosežene pomembnejše trajne uspehe, ki s tem predstavlja občin doma in po svetu.

Plakete Občine Semič se podeli tudi posebno uspešnim društvom s sedežem v občini ob posebnih slovesnostih (obletnice delovanja, izjemni dosežki).

Kandidate za priznanja lahko podajo fizične in pravne osebe. Pisni predlogi morajo vsebovati: naziv ali ime pobudnika, osnovne podatke o predlaganem prejemniku in obrazložitev predloga.

Predloge z zahtevanimi podatki pošljite na naslov: Občina Semič - Komisija za podeljevanje priznanj občine Semič, Štefanov trg 9, 8333 Semič.

Rok za oddajo predlogov je do vključno 15. septembra 2021.

Vir: Občina Semič

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj