Na vsebino

Včeraj ponoči goreli kar trije objekti

Včeraj ob 21.33 je v naselju Gradac, občina Metlika, gorel leseni bivalni objekt. Gasilci PGD Gradac in Metlika so objekt velikosti 8 krat 4 metrov pogasili. Objekt je popolnoma uničen. O požaru so bili obveščeni policisti.

Včeraj ob 22.00 je v naselju Gradac, občina Metlika, gorel še drugi leseni bivalni objekt, ki je oddaljen 200 metrov od prvega. Gasilci PGD Gradac in Metlika so objekt velikosti 10 krat 4 metrov, z nadstreškom istih dimenzij, pogasili. Tudi ta objekt je popolnoma uničen. Vzrok in višino škode obeh požarov bodo ugotavljali policisti.

Včeraj ob 22.23 je v naselju Tušev dol v občini Črnomelj gorelo v kuhinji stanovanjske hiše. Gasilci PGD Črnomelj in Rožič Vrh so požar omejili in pogasili ter pregledali in prezračili prostore. Posredovali so tudi reševalci NMP ZD Črnomelj, ki so na kraju pregledali dve osebi. Vzrok in višino škode bodo ocenili pristojni.

Vir: Uprava RS za zaščito in reševanje

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj