Na vsebino

VIDEO: Mlada Belokranjka v podjetniškem izzivu

Tjaša Miketič in Tajda Krevh, foto Štartaj Slovenija
Tjaša Miketič in Tajda Krevh, foto Štartaj Slovenija

V šesti sezoni projekta Štartaj Slovenija na police prihaja 21 inovativnih izdelkov osmih novih podjetniških ekip. Njihove zgodbe in ozadje njihovih izdelkov si boste to jesen lahko ogledali v oddaji na POP TV, kjer bodo podrobneje predstavljeni.

Med tistimi, ki so se v okviru omenjenega projekta pogumno podali na podjetniško pot, je tudi 22-letna Črnomaljka Tjaša Miketič, ki se je podjetniškega izziva lotila skupaj s prijateljico Tajdo Krevh iz Slovenj Gradca. Mladi podjetnici sta svoji poti prekrižali na študentskem “startup” vikendu, samo leto dni pred prijavo v projekt Štartaj Slovenija. Študentski projekt je dekleti ponesel na samostojno podjetniško pot. Kot mladi dekleti, ki radi hodita in prirejata zabave, na katerih prijateljem ponudiš tudi kaj za pod zob, sta ugotovili, da na tržišču ni omak za pomakanje iz izključno naravnih sestavin, brez umetnih dodatkov, barvil ali ojačevalcev okusa. Zato sta prišli na idejo, da jo naredita sami. Vmes pa se je spletlo še prav posebno prijateljstvo.

Danes slovenskemu trgu ponujata omake Dipsi, ki vsebujejo izključno naravne sestavine, brez umetnih dodatkov, barvil ali ojačevalcev okusa. Namenjene so pomakanju prigrizkov, uporabite pa jih lahko tudi pri pripravi najrazličnejših jedi. Izbirate med sladko-kislo omako ter različico BBQ.

Tjašino zgodbo lahko podrobneje spoznate v spodnjem videu:

Vir: Štartaj Slovenija

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj