Na vsebino

Voznica ujeta pod štirikolesnikom; vinjen obtičal na tirih

Prometna nesreča v Velikih selih.
Prometna nesreča v Velikih selih.

V Velikih selih pri Adlešičih se je ob 11. uri voznica s štirikolesnikom prevrnila in ostala pod vozilom. Še pred prihodom gasilcev PGD Črnomelj so krajani vozilo uspeli dvigniti.

Gasilci so zavarovali kraj dogodka, odklopili akumulator ter pomagali pri oskrbi in prenosu do reševalnega vozila. Reševalci nujne medicinske pomoči Zdravstvenega doma Črnomelj so poškodovano voznico oskrbeli in prepeljali v Splošno bolnišnico Novo mesto, poroča Uprava za zaščito in reševanje.

Obtičal na železniških tirih

Že zjutraj smo poročali, da je sinoči okoli 21.30 na železniških tirih med Semičem in Črnomljem obtičalo vozilo. Oviro so pristojni zavarovali do prihoda gasilcev, ki so vozilo odstranili. Črnomaljski policisti so ugotovili, da je 57-letni voznik zapeljal preko tračnic in med obračanjem vozila obstal na tirih. V litru izdihanega zraka je imel 0,65 miligramov (1,35 promila) alkohola. Policisti so mu odvzeli vozniško dovoljenje in na sodišče naslovili obdolžilni predlog, so sporočili s Policijske uprave Novo mesto.

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

  
21
33
43
55
62
72
84
93
19
26
  
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj