Na vsebino

Vremenska napoved do sobote

Mirna gora, 3.12.2017
Mirna gora, 3.12.2017

Ponoči bo pretežno jasno, zjasnilo se bo tudi na severovzhodu. Po nekaterih nižinah bo nastala megla. Najnižje jutranje temperature bodo od -7 do -1, ob morju okoli 1°C.

V sredo bo pretežno jasno. Na Primorskem se bo začela pojavljati nizka oblačnost, najprej ob morju. Po nekaterih nižinah v notranjosti Slovenije se bo megla zadržala še dopoldne, morda kje tudi dlje. Najvišje dnevne temperature bodo v kotlinah z dolgotrajnejšo meglo okoli 0, drugod od 4 do 11 °C.

V četrtek se bo v zahodni in osrednji Sloveniji pooblačilo, na severu in vzhodu pa bo še deloma jasno, po nižinah severovzhodne Slovenije bo zjutraj in dopoldne megla. Pihati bo začel jugozahodni veter. Topleje bo. Proti večeru se bodo v hribovitih krajih na zahodu začele pojavljati manjše padavine.

V petek bo oblačno, padavine se bodo razširile nad osrednjo, proti večeru pa nad vso Slovenijo. Le na območju Julijskih Alp bo ponekod snežilo do dolin. Pihal bo jugozahodnik.

V noči na soboto se bo meja sneženja ponekod spustila do nižin. V soboto dopoldne bodo padavine povsod ponehale. Zapihal bo severni veter, na Primorskem burja. Hladneje bo.

Vir: ARSO

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj