Na vsebino

Vrtec Otona Župančiča Črnomelj obvešča

Spoštovani starši!

V skladu s petkovim obvestilom Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport (MIZŠ) vas obveščamo o predvidenem ponovnem odprtju vrtcev z 18. 5. 2020.

Zaradi lažje organizacije dela in sledenja navodilom MIZŠ, ZRSŠ in NIJZ bomo potrebovali informacijo o vstopu vašega otroka v vrtec. Zato vas prosimo, da nam sporočite svojo namero, ali bo vaš otrok prisoten v vrtcu od 18. 5. 2020 do 22. 5. 2020.

Izpolnjen obrazec IZJAVA STARŠA PRED VSTOPOM V VRTEC (v prilogi spodaj) nam lahko fotografirate ali skenirate in pošljete po e-pošti na naslov [email protected] ali oddate na upravi vrtca najkasneje do srede, 13. 5. 2020, do 9. ure. Zapišite tudi natančen prihod in odhod otroka znotraj poslovalnega časa vrtca. Otrok brez podpisane izjave NE SMEMO SPREJETI v vrtec.

Izjavo starša pred vstopom v vrtec dobite na naši spletni strani pod rubriko OBRAZCI ali na oglasni deski uprave na Kidričevi ul. 18b, v Enoti Loka.

Prijave otrok v vrtec bomo v skladu z navodili pobirali tedensko, prav tako boste ob vsaki novi prijavi podpisali izjavo.

Staršem, ki boste v tem času vključili otroke v vrtec, bomo obračunali oskrbnino.

Ob prijavi bodite pozorni na omejitve, ki so določene v dokumentu »Opredelitev zdravstvenih omejitev za otroke in dijake v času sproščanja ukrepov glede epidemije SARS-2-COVD (obisk vrtca, šolskega pouka, izvedba mature in priprava na maturo)«.

Na podlagi vaših izjav bomo oblikovali skupine. Priporočeno število otrok za I. starostno obdobje je do 8 otrok, za II. starostno obdobje je 10 otrok.

Starše novosprejetih otrok obveščamo, da je uvajanje, glede na trenutne razmere za enkrat odsvetovano.

Prosimo vas, da premislite o nujnosti vključitve vašega otroka v vrtec. Vsekakor ne želimo nobenemu od otrok onemogočiti vrnitve v vrtec, želimo pa si, da bi vsem vključenim omogočili prijetno bivanje ob upoštevanju priporočil.

O vseh nadaljnjih aktivnostih in načinu prihodov in odhodov otrok, vas bomo sproti obveščali na naši spletni strani. Prosimo vas, da se z njimi seznanite.

V primeru vprašanj nam lahko pišete na [email protected] ali nas pokličete na telefonsko številko 07/3052-675 ali 040/667-254.

Veselimo se ponovnega odprtja vrtca in srečanja. Ohranjajte zdravje in bodite dobro.

Priponke

Vir: Vrtec Otona Župančiča Črnomelj

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj