Na vsebino

Vrtec Sonček in Simbioza Giba

V tem šolskem letu, smo se pridružili vseslovenski akciji Simbioza Giba, ki povezuje Slovenijo prek medgeneracijskega gibanja in promocije zdravja. V sklopu akcije smo pripravili tri različne dejavnosti.

V torek, 16. 10. 2018, smo balinali na balinišču v Semiču. V uvodu so nam člani Društva upokojencev Semič predstavili osnovne značilnosti tega športa. Nato smo balinali vsi skupaj in ugotovili, da je zanj potrebna velika mera potrpežljivosti in preciznosti.

V sredo, 17. 10. 2018, smo se skupaj s članicami Šole zdravja Semič, dedki, babicami in vsemi ostalimi obiskovalci, razgibali na jutranji telovadbi.

Včeraj pa smo imeli pohod v Mladičko brezje. Med pohodom, smo iskali markacije (trakove) in škatle z nalogami. Vse naloge smo uspešno in z velikim veseljem opravili. Na cilju nas je pričakalo presenečenje. Slavko Plut, nam je povedal kar dve pravljici in zaigral na harmoniko. Z navdušenjem smo vsi skupaj zapeli in zaplesali.

Preživeli smo prijeten teden, poln pozitivne energije, gibanja in druženja.

Hvala vsem, ki ste nam pomagali pri izvedbi dejavnosti: članom Društva upokojencev Semič, članicam Šole zdravja Semič in Slavku Plutu.

Vir: Vrtec Sonček Semič

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj