Na vsebino

Za "Miss Slovenije" se potegujeta kar dve Belokranjki

Projekt Miss Slovenije se je pred leti iz klasičnega lepotnega tekmovanja razvil v projekt z vsebino, ki deluje pod sloganom Podpirajmo slovensko in podprimo Slovenijo. V ospredje postavlja slovensko podjetništvo, turizem, glasbenike, avtorje, slovensko kulturno in naravno dediščino ter tako Slovence spodbuja k povezovanju, medsebojni pomoči in sodelovanju, prav tako pa jih ozavešča o pomembnosti negovanja narodne zavesti. Ob spoštovanju drugih narodov verjame, da je pomembno, da cenimo in gradimo svojo državo in narodno identiteto. Pod uradnim sloganom projekta se zato vsako leto povezuje s slovenskimi podjetji, umetniki, glasbeniki, športniki ter mnogimi drugim in jih spodbuja k povezovanju ter ustvarjanju skupne zgodbe.

Med kandidatkami za letošnjo "Miss Slovenije" sta tudi Ana Brunskole in Nina Mikunovič, ki pa v tej fazi izbora potrebujeta tudi našo pomoč. Za vstop v finale jima lahko pomagate z glasovanjem na Facebook profili Miss Slovenije. Facebook glasovanje bo štelo kot en gals strokovne žirije.

Nina Mikunovič se predstavlja v svoji lastni kreaciji, popolnoma razgradljivi in okolju prijazni eko obleki, izdelani v samoizolaciji iz recikliranih odpadnih materialov našega zvestega partnerja Tosama Slovenija (klik na povezavo in like pod fotografijo).

Ana Brunskole se predstavlja v svoji lastni kreaciji, popolnoma razgradljivi in okolju prijazni eko obleki, izdelani v samoizolaciji iz recikliranih odpadnih materialov našega zvestega partnerja Tosama Slovenija (klik na povezavo in like pod fotografijo).

Vam seveda namignemo, da lahko samo še danes glasujete za naši dve lepotički, seveda pa je odločitev, komu boste podarili svoj glas izključno vaša.

Zmagovalka in nosilka naziva Miss Slovenije bo imela priložnosti, da se udeleži svetovnega izbora.

Vir: Miss Slovenije

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

  
65
74
87
98
19
26
  
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj