Na vsebino

Zabavaj se v mestu

Dogodek Zabavaj se v mestu je danes popoldne v mestno jedro Črnomlja pritegnil "staro in mlado". Kako tudi ne, saj je bil program pester in raznovrsten. Nastopili so recitatorji z OŠ Mirana Jarca, Otroški pevski zbor Muzikalčki (Glasbena šola Črnomelj), Mojca, ki je s prijatelji poskrbela za glasbeno-animacijski program, otroke pa je obiskal tudi Miklavž, ki je bil čisto slučajno ravno danes blizu Črnomlja. Za vse zbrane je bila več kot zanimiva tudi miklavževa tržnica, v času med 16. in 19. uro pa so si lahko ogledali tudi razstavo Plečnik v Beli krajini (Pastoralni center), razstavo Andreje Lukanič-Janežič z naslovom Odtenki pokrajine v lesenih izdelkih (Primožičeva hiša) in pa stalno zbirko v Mestni muzejski zbirki Črnomelj.

Na odru pri glasbeni šoli je pred nekaj trenutki svoj nastop zaključila skupina Pulover, nekateri pa so se medtem že preselili v "Črnomaljsko klet" na večer belokranjskih penin. Seveda je od danes naprej Črnomelj tudi razsvetljen s prazničnimi lučkami. Vzdušje tik pred zaključkom večera si lahko ogledate v kratkem videu TUKAJ.

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj