Na vsebino

"Žabice" iz Vrtca Črnomelj, enote Loka uspešne na natečajih

Otroci iz skupine ŽABICE - enota Loka, so zelo aktivni pri sodelovanju na različnih natečajih. Lahko se pohvalimo, da smo bili zelo uspešni kar na dveh natečajih.

V mesecu marcu je v Domu kulture Kamnik potekala slavnostna otvoritev razstave izbranih likovnih del mednarodnega likovnega natečaja RAZISKUJEMO SENZORIKO 2019 - VRTI SE. Strokovna komisija je izbirala med 844 likovnimi deli. Bronasti priznanji za svoje delo sta prejela Vid Sitar in Vita Kozan. Ustvarjala sta na temo "VRTAVKE SE VRTIJO."

V začetku meseca aprila, pa smo bili v Kulturnem domu Mokronog na zaključku regijskega natečaja za likovna in literarna dela, na temo "NARAVNE IN DRUGE NESREČE - NEURJE", katerega je razpisala Uprava RS za zaščito in reševanje. V naši regiji je sodelovalo 6 vrtcev in 25 osnovnih šol.

Zelo smo ponosni, da so v kategoriji likovna dela - predšolski otroci, priznanje in praktično darilo prejeli Vid Sitar in Anže Šuster za 3. mesto, ter Vita Kozan za 4. mesto. V omenjeni kategoriji je bilo podeljenih pet priznanj.

Vsa izbrana dela je komisija posredovala naprej na državni natečaj.

Veseli nas tudi, da je bil Vrtec Otona Župančiča Črnomelj, izbran za najuspešnejši vrtec na natečaju, saj so sodelovali vsi oddelki našega vrtca v starosti od 2 do 6 let.

Čestitamo!

Vir: Vrtec Črnomelj, enota Loka
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj