Na vsebino

Zadnji dan počitniškega tabora, HSD Črnomelj

V petek smo dekleta (prišle smo same punce) že od jutra s Tejo lepile in sestavljale ptičje hišice iz lesenih paličic. Zastavile smo si res zahteven zalogaj, saj smo morale biti pri tem zares vztrajne in natančne. Uspelo nam je. V notranjost hišice smo obesile valjček z arašidovim maslom, na katerega smo posule zrnje. Po kosilu - odlični musaki (danes smo kuhale kar zaposlene v Hiši) in solati, smo se odpravile še do Jurjevanjske drage, kjer smo na drevo obesile eno izmed hišic. Malo smo počakale, če bi mogoče priletela kakšna ptička, vendar smo bile očitno preglasne.

Veseli smo, da smo pod streho spravili še en otroški počitniški tabor. Vse je potekalo točno tako, kot smo si zamislili. Otroci so bili razposajeni, razigrani in vedno pripravljeni sodelovati pri aktivnostih, ki smo jih pripravili. Ta teden se je po Hiši razlegal le smeh in dobra volja.

Hvala vsem prostovoljcem, ker ste nam pomagali - brez vas res ne bi šlo. Hvala tudi staršem, ker ste nam zaupali svoje otroke in za prostovoljne prispevke.

Otrokom pa želimo veliko uspehov in obilo prijaznih prijateljstev. Upamo, da se spet vidimo 26. junija, ko nastopimo s poletnim počitniškim taborom.

Vir: HSD Črnomelj

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj