Na vsebino

Zaključek dobrodelnega projekta Veselo v šolo

Z dobrodelnim projektom »Veselo v šolo – nakup delovnih zvezkov«, so letos otrokom iz socialno šibkejših družin že tretje leto zapored olajšali vstop v novo šolsko leto. Včeraj so v sklopu projekta na sedežu Društva prijateljev mladine (DPM) Metlika družinam razdelili delovne zvezke. Bilo je veselo, saj so imeli pri tem prijetnem opravilu, tudi pomoč plišastih živalic iz Napoleon cafeja.

Letos je bilo v dobrodelni projekt vključenih 30 otrok. Za 20 otrok so delovne zvezke donirale založbe, dvema otrokoma so delovne zvezke kupili s sredstvi DPM Metlika, osmim otrokom pa so sredstva za nakup delovnih zvezkov prispevali posamezniki z BON 21.

»Ob tem se zahvaljujem vsem in vsakemu posebej, še posebej založbam (Rokus, Modrijan, Mladinska knjiga, i2, Tangram), ki so omogočile, da bodo otroci z njihovo pomočjo veselo pridobivali znanje. Šolarji, naj vam bo prihajajoče šolsko leto bolj naklonjeno, kot prejšnje. Želim vam brezskrben skok v šolske klopi, veliko znanja in predvsem uspeha. Učiteljem in staršem pa čim manj skrbi,« je ob zaključku akcije sporočila Rozalija Gršič, vodja projekta Veselo v šolo.

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj