Na vsebino

Zapojmo, zaigrajmo, zaplešimo

Včeraj se je gasbeno-plesna skupina OŠ Milke Šobar Nataše odpravila na državno glasbeno revijo Zaigrajmo, zapojmo, zaplešimo, ki je bila v Žalcu.

Na pot smo se odpavili zgodaj zjutraj skupaj z glasbeniki iz Novega mesta. Nastopili smo v otvoritvenem delu, ko je bil častni gost tudi predsednik države Borut Pahor. Zaradi tega so se dekleta še posebej potrudila, pozitiven odziv publike pa jim je dal dodatni zanos in energijo. S somentorico Dijano sva bili najbolj veseli, ko sva videli, da dekleta uživajo v svojem nastopu. V mirnem uvodu je izstopala fotogenična Roberta, nato je s petjem navdušila Ema, s plesom pa so občinstvo dvignile tudi Mateja, Maja in Nastja.

Po nastopu zaradi državnega protokola nastopajoči nismo smeli v dvorano, smo si pa nekaj nastopov ogledali v popoldanskem delu programa. S svojimi hudomušnimi točkami nas je razveseljevala komedijantka Lucija Ćirović, prireditev pa je popestril tudi spremljevalni program v obliki delavnic. Mlade frizerke in kozmetičarke so nam skodrale lase in nas naličile, nato pa nas je naša vodička – prostovoljka odpeljala še na ogled dela mesta Žalec.

Preko dneva so dekleta spletla marsikatero novo prijateljstvo ali simpatijo, zaradi česar jim bo dan ostal v še lepšem spominu.

Vir: OŠ Milke Šobar Nataše

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj