Na vsebino

Zbrana sredstva Miklavževega koncerta tudi za našega učenca Gabrijela

Dobrodelni Miklavžev koncert, tradicionalna humanitarna prireditev RTV Slovenija, Rotary Cluba Ljubljana in Rotary Districta 1912 Slovenija, je letos potekala že triindvajsetič zapored. Oddajo smo si lahko ogledali v nedeljo, 6. decembra, na TV SLO 1.
Zbrana sredstva so namenjena slovenskim osnovnošolcem, ki zaradi finančnega položaja svojih staršev nimajo enakih možnosti za osebnostno rast in izobraževanje kot njihovi vrstniki.
Gabrijel Hudak je vesten in marljiv učenec 1. razreda OŠ Milke Šobar – Nataše. S petčlansko družino živijo v skromnem podstrešnem stanovanju. Njihov težek vsakdan je prekrižala še bolezen. Prispevek o družini in koncert v celoti si lahko ogledate na spletni povezavi (klik na vir spodaj, prispevek o šoli in družini je na 25:21).
Do 20. decembra je možnost doniranja prek SMS-a: na številko 1919 pošljite SMS s ključno besedo MIKLAVZ5 in darujte 5 evrov za otroke iz socialno ogroženih družin. Darujete lahko uporabniki vseh mobilnih operaterjev. Ponovitev oddaje bo v nedeljo, 13. decembra, ob 17.40 na 2. programu Televizije Slovenija. Tudi takrat se bodo zbirala finančna sredstva po telefonu.

Kolektiv OŠ Milke Šobar – Nataše vas vabi, da se dobrodelni akciji pridružite tudi vi. Hvala.

Vir: OŠ Milke Šobar Nataše
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj