Na vsebino

Živahno dogajanje ob bibliobusu za otroke

Včeraj smo zaposleni v Knjižnici Črnomelj na postajališčih bibliobusa pri Osnovni šoli Stari Trg in pri Osnovni šoli Vinica pripravili dva dogodka v pričakovanju 60-letnice Knjižnice Črnomelj. Zbranim učencem in učiteljem smo predstavili načrt dogodkov ob 60-letnici, aktivnosti za otroke in jim za konec podarili še prgišče kamišibaj zgodb.

Pred tremi leti, natančneje 8. oktobra 2018, je bibliobus iz Knjižnice Mirana Jarca Novo mesto prvič prispel v Stari Trg in Vinico. S prihodom bibliobusa se je kvaliteta življenja v obeh krajih prav gotovo izboljšala. Učenci in učitelji, so poleg knjig iz šolske knjižnice dobili v izposojo in uporabo še dodatno bogato in aktualno knjižno gradivo. Prav tako tudi vsi krajani. Prijazni bibliotekar Luka skupaj s šoferjem od takrat mesečno obiskuje obe postajališči.

Tokrat smo se srečali po dolgem času in si naredili lep dan. Zahvaljujemo se ravnateljicama obeh omenjenih šol za sodelovanje in organizacijo prihoda otrok na kulturni dogodek.

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj