Na vsebino

Zjutraj in dopoldne bo še deloma jasno, popoldne se bo od severa zmerno pooblačilo

Ponoči bo v južnih, zahodnih in deloma osrednjih krajih pretežno oblačno, ponekod na Primorskem, Notranjskem in Kočevskem bo občasno rahlo deževalo. Na vzhodu bo delno jasno. Pihal bo zahodni do jugozahodni veter. Najnižje jutranje temperature bodo od 2 do 8, v severni Sloveniji malo nad 0 °C..

Jutri bo na Primorskem in Notranjskem pretežno oblačno, drugod bo zjutraj in dopoldne še deloma jasno, popoldne se bo od severa zmerno pooblačilo, še bo pihal jugozahodnik. Najvišje dnevne temperature bodo od 9 do 16 °C.

Napoved za sosednje pokrajine

Ponoči in jutri bo ob severnem Jadranu ter v Gorskem Kotarju pretežno oblačno, v Gorskem Kotarju bo občasno rahlo deževalo. Drugod bo delno jasno, jutri dopoldne pa se bo od severa pooblačilo. Na Hrvaškem bo pihal jugozahodni veter.

Obeti

V ponedeljek bo na vzhodu zmerno do pretežno oblačno, drugod se bo postopno zjasnilo. V torek bo oblačno s padavinami, ohladilo se bo. Pihal bo severni veter.

Vir: ARSO

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

  
65
74
87
97
19
26
  
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj