Na vsebino

Zmagajmo skupaj!

Obveščamo vas, da je humanitarna akcija za pomoč ljudem v Petrinji, ki jih je prizadel potres, v polnem teku. Prostori Nogometne šole se, s pomočjo v obliki nepokvarljive hrane, vode, toplih oblačil, obutve, odej, izdelkov za osebno higieno, počasi polnijo, kar kaže na to, da lahko stopimo skupaj, ko je to potrebno. Za sodelovanje v humanitarni akciji so se odzvali tudi ŠTD Vinica, PGD Dobliče - Prostovoljno gasilsko društvo Dobliče, Športno Društvo Dobliče, PGD ČRNOMELJ, Sem'ška mladina, Mladina Metlika, Pungart Metlika in številni drugi posamezniki in podjetniki, ki bodo zbrano pomoč dostavili v prostore Nogometne šole.

Iz prizadetega območja smo pridobili sveže informacije, da so poleg že naštetega velike potrebe po:

– vodi,

– PVC foliji,

– rokavicah,

– dežnih plaščih (anorakih),

– lopatah in ostalem orodju,

– higienskih pripomočkih za nego otrok,

– ročnih svetilkah.

Paketi naj bodo v primerni embalaži in opremljeni z napisom, kaj vsebujejo. Ločite jih glede na vsebino (posebej hrana, posebej oblačila itn.). Dostavite jih lahko v klubske prostore NŠ Bela krajina, na naslovu Pri stadionu 2, Črnomelj, danes do 20. ure.

Vso zbrano pomoč bomo v sodelovanju s podjetjem A-Sprint doo, dostavili v GSNK Mladost Petrinja.

Na zbirno mesto prihajajte posamično in upoštevajte vse predpisane zaščitne ukrepe, ki veljajo v času epidemije Covid-19.

Zmagajmo skupaj!

Vir: Nogometna šola Bela Krajina
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj