Na vsebino

1. krog muaythai lige v Črnomlju

Včeraj je v Črnomlju potekal 1. krog mednarodne muaythai lige. Nastopali so borci iz Hrvaške, Srbije, Češke ter domači klubi iz Slovenije.
Za domače gladiatorje so nastopili Lucian, Rebeka, Nastasja, Ermin in Robert.

Lucian se je ponovno boril proti svojemu prijatelju Svenu Hamerseku. Lucian je dobro začel v 1.rundi in je bil prepričljivo boljši, v nadaljevanju je popustil in nasprotnik je slavil zmago z rezultatom 2:1.

Rebeka je včeraj nastopila drugič. Prva borba je bila pred meseci v Čakovcu v kategoriji light contact, ki se zelo razlikuje od včerajšnjih borb. Rebeka je včeraj za nasprotnico dobila leto dni starejšo borko, vendar jo je v dokaj izenačeni borbi zmagala z 2 : 1.

Nastasja je za nasprotnico dobila skoraj 5 let starejšo borko. Kljub temu je Nastasja pokazala dovolj zrelosti in tudi ona prepričljivo zmagala.

Za Ermina je bila včerajšnja borba prva do sedaj. Čeprav so v klubu vedeli, da še ni pripravljen za svoj prvi preizkus, je bila želja po borbi vseeno prevelika. Rezultat je bil seveda temu primeren ...

Robert se je boril v drugem delu eventa proti borcu iz Muaythai gym Ptuj. Vse tri runde so bile dokaj izenačene in napete, za nianso pa je bil Robert le boljši in si je priboril zmago.

Vir: Muay Thai Gym Gladiator

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj