Na vsebino

RK Črnomelj z zmago v gosteh

V 10. krogu 1.B državne lige smo včeraj gostovali pri RK Cerklje in po dolgem času zmagali tudi na gostovanju. Končni rezultat je bil 28:29 (13:12).
V prvem polčasu smo naredili ogromno napak v napadu in kar nekaj žog je zletelo mimo vrat domačinov, tako, da so domačini vodili skozi cel 1. polčas, vendar pa si niso ustvarili občutnejše razlike. Največ so vodili za tri zadetke 2 minuti pred koncem polčasa, vendar je našim igralcem z dvema zaporednima zadetkoma uspelo zmanjšati razliko na samo gol zaostanka.
V drugem polčasu se je slika iz prvega dela ponovila ampak samo do 40 minute, ko smo prevzeli vodstvo in kljub temu, da so domačini uspeli nekajkrat izenačiti, zadržali minimalno vodstvo do konca tekme.
V zadnji minuti smo igrali samo s štirimi igralci proti šestim. Izključena sta bila Črtomir Ogulin in Žiga Lozar. Z borbeno in požrtvovalno igro pa smo prisilili domačine, da so zapravili žogo brez strela na gol. Nato pa smo v zadnjih 40 sekundah tekme uspešno obdržali žogo v posesti in se tako veselili zaslužene zmage.
V ekipi Črnomlja sta bila tokrat strelsko najbolj razpoložena brata Štrucelj. Dino z desetimi in Marko, ki je včeraj praznoval tudi rojstni dan, s sedmimi zadetki. Žan Pezdirc je dodal 4, Črtomir Ogulin in Žiga Lozar vsak po 3, kapetan Gregor Stariha pa 2 zadetka.

Vir: RK Črnnomelj

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj