Na vsebino

3. tekma za dvoranski pokal v Kamniku

Zadnje dvoranske tekme v letu 2019 se je v soboto udeležilo 11 tekmovalcev Lokostrelskega kluba Paradoks. V spremstvu trenerke Lili Grahek so v Kamniku nastopili: Branko Vardič - veterani, Urška Čavič - članice, Žana Pintarič in Lara Simonič - kadetinje, Leon Pečavar - kadeti, Anej Bahor in Matic Wolf - dečki, Veronika Gorše - deklice, Erik Zajc - mlajši dečki, Nastja Jakofčič in Nana Vukčevič - mlajše deklice.

Tokratna tekma je bila prav posebna. Na tekmi je nastopil Brady Ellison, ki nastopa za ZDA. Brady je 1. na svetovni lokostrelski rang lestvici in aktualni nosilec treh svetovnih rekordov, tudi aktualnega dvoranskega rekorda 599 krogov. V soboto je zopet pristreljal zavidljivih 596 krogov od 600 možnih. Skupaj z ženo Tojo, ki je najboljša slovenska lokostrelka in 8. na svetovni rang lestvici, sta si vzela čas za fotografijo z mladimi tekmovalci LK Paradoksa.

V svojih kategorijah so naši tekmovalci dosegli naslednja mesta:

1. mesto Nastja Jakofčič

2. mesto Branko Vardič, Žana Pintarič, Anej Bahor in Nana Vukčevič

3. mesto Urška Čavič in Matic Wolf

4. mesto Lara Simonič

5. mesto Erik Zajc

10. mesto Veronika Gorše

12. mesto Leon Pečavar

Vir: LP Paradoks

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj