Na vsebino

Belokranjci na teku v Kostanjevici

V Kostanjevici na Krki je včeraj potekal že 33. Kostanjeviški tek, katerega se je udeležilo kar nekaj tekačev iz Bele krajine. Med dekleti sta belokranjske barve zastopali Mihaela Težak (TKD Bela krajina) in Barbara Matakovič (Radio 1 Odeon), ki sta bili tudi najuspešnejši predstavnici deželice belih brez, saj sta v svoji kategoriji zasedli 2. in 3. mesto.

V moški konkurenci so na 10 kilometrski preizkušnji svoje tekaške sposobnosti pokazali Alex Weiss (Fit klub), Milan Rajakovič (TKD Bela krajina), Aleksander Riznič (Radio 1 Odeon), Leon Bezlaj (Semič) in Dennis Wraight (Marathon Novo mesto), ki je v najmočnejši starostni kategoriji zasedel tretje mesto.

Med najmlajšimi udeleženci je čast Bele krajine s tretjim mestom v svoji kategoriji ubranila Jana Molek iz Metlike.

Tudi včerajšnji tek je bil eden izmed devetnajstih tekov Dolenjske, ki šteje za "Pokal Vzajemne". Naslednji je "21. Obkolpski tek", ki poteka od Gorenje Žage do Dola, in bo na sporedu v nedeljo, 23. septembra. V kolikor niste tekač, pridite vsaj navijat.

Priponke

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

  
74
87
98
26
  
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj