Na vsebino

Belokranjke ugnale Kočevke

Kegljavke KK Bela krajina so v 13. krogu 1.B lige zahod v Kočevju po napeti in izenačeni tekmi premagale domačinke s 5:3 in obdržale 4. mesto na lestvici. V prvem in drugem bloku tekmovalk so se seti med tekmovalkami enakovredno porazdelili, na koncu pa je največ sreče imela Mirjana Kordić, ki je pridobila pomembno ekipno točko. V zadnjem setu tekmovalk sta nato Ana Ljubenko in Mateja Kraljič dokončno strle odpor domačink ter tekmo pripeljale do zmage.

Z nastopi je nato nadaljevala moška ekipa, ki pa ni uspela ponoviti uspeha ženskih kolegic in proti ekipi Kočevja izgubila 7:1. Tudi v moški konkurenci so bili gledalci priča napeti tekmi z enakovrednimi boji, pri katerih je na koncu zmago odločilo vsega nekaj kegljev. Za Belokranjce je edino točko priboril Robert Magdič. Fantje pred nadaljevanjem sezone zasedajo 3. mesto na lestvici.

To soboto, 25. februarja, se ligaške tekme nadaljujejo v Kanižarici, kjer bosta domači ekipi gostili moštvo KD Krka Novo mesto.

Vir: KK Bela krajina
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj