Na vsebino

Bor - študent športnik tedna na NIU v ZDA

Northern Illinois University tedensko počasti svojega najboljšega športnika in športnico z nazivom "študent športnik tedna". Za obdobje od 19. do 25. marca je to čast prejel Črnomaljec, teniški igralec, Bor Schweiger Mužar ter gimnastičarka Amanda Bartemio. Univerza na ta način širi pozitivno predstavo njihovih študentov, ki briljirata tako študijsko kot na igriščih.

Borovega povratka med najboljše smo veseli vsi, saj je v poletnih mesecih utrpel dvojni zlom podlahti ter teniško sezono začel zadržano. V nadaljevanju pa je za svojo ekipo prispeval pomembne zmage. Posebej uspešen je v zadnjem, najpomembnejšem tekmovalnem obdobju, ko se univerze merijo znotraj srednje ameriške konference (MAC). Pretekli konec tedna je proti močni ekipi Western Michigen edini zmagal med posamezniki ter s Švedskim soigralcem Georgom Lundkvistom tudi v parih.Trenutno ima znotraj MAC razmerje zmag in porazov odličnih 3:0.

Več informacij najdete TUKAJ.

Vir: NIU

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj