Na vsebino

Gladiator Gym na Češkem

Minulo soboto so v mestu Rokycany na Češkem nastopili naši najmlajši predstavniki v konkurenci več kot 130-ih tekmovalcev iz Madžarske, Slovaške, Avstrije in Nemčije, na 9. krogu Mednarodne lige v tajskem boksu »GOLD MONGKON«, ki je uradno tekmovanje svetovne organizacije IFMA – International federation muaythai amateur, katero priznava MOK- Mednarodni olimpijski komite.

Izjava selektorja mlajših selekcij Petrita Izairija : »Ponosen sem na naše najmlajše, ki so presegli moja pričakovanja že na prvi tekmi v letošnjem letu, ki je hkrati tudi izborno tekmovanje pred odhodom naših najmlajših selekcij na Mladinsko svetovno prvenstvo, katero se bo odvilo v Bangkoku na Tajskem v mesecu avgustu. Pred odhodom na tekmovanje je bil naš cilj vrnitev z dvemi zlatimi medaljami oziroma osvojitev pokala »GOLD MONGKON«. Naši najmlajši bojevniki so presegli vsa pričakovanja, v domovino so se vrnili s tremi zlatimi medaljami, eno srebrno in tremi pokali »GOLD MONGKON«.

Mladince in člane, čaka izredno pestra tekmovalna sezona, so nam sporočili iz strani tajništva Slovenske zveze tajskega boksa: »Evropsko prvenstvo na Češkem 29.6-08.07.2018, Svetovno študentsko prvenstvo na Tajskem 23.-31.julija, Svetovno prvenstvo v Meksiku 10.-19.maja in številna tekmovanja doma in v tujini.

Rezultati borb:
Borba 10-11 let / 3x 1min /kategorija 45kg
Sebastjan Zupanc (Slovenija, Gladiator Gym Črnomelj) VS Černy Lukaš (Češka)
Zmaga Černy 3:0

Borba 12-13 let / 3x 1.5min /kategorija 48kg
Ognjen Lazarević (Slovenija) VS Nagy Krisztofer (Madžarska)
Zmaga Krisztofer 3:0

Borba 14-15 let / 3x 2min /kategorija 45kg
Maj Šibilja (Slovenija) VS Novak Jiri (Češka)
Zmaga Šibilja 3:0

Borba 16-17 let / 3x 2min /kategorija 71kg
Nastasja Koca (Slovenija, Gladiator Gym Črnomelj) VS Znamenačkova Anežka (Češka)
Zmaga Nastasja Koca TKO

Borba člani /3x2min /kategorija 81kg
Darko Drobež (Slovenija) VS Filip Fadrhons (Češka)
Drobež 2:1

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

  
26
  
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj