Na vsebino

Maks Vrščaj tretji v Pulju

Minuli konec tedna se je v Pulju končala tridnevna regata za jadralce razreda Laser Radial. Za hrvaške jadralce je bila to kriterijska regata za izbor reprezentance, medtem ko je bila za slovenskega jadralca Maksa Vrščaja zgolj pripravljalna trening regata za EP v Franciji, ki bo v začetku maja.

V petek se je organizator JK Uljanik Plovidba odločil, da jadralcev ne pokliče na jadralno polje zaradi premočne burje. V našem klubu WSC Črnomelj, smo se kljub temu odločili, da izplujemo in izkoristimo dober veter, ki pa je bil v upadanju in je Maksu omogočil, da je posnel kratek film: TUKAJ.

V soboto je jadralce čakal pravi jadralni dan, tako da so v zmerni burji opravili kar štiri plove. Vsak plov traja cca eno uro, tako da je po celodnevnem jadranju jadralcem še kako teknila klubska enolončnica.

Zadnji dan, v nedeljo, so jadralci opravili še zadnja dva plova. Skupni zmagovalec je bil Bruno Gašpič, JK Split, Split, drugi je bil Roko Copič, JK Val, Šibenik in tretji Maks Vrščaj, WSC Črnomelj.

Vir: WCS Črnomelj

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj