Na vsebino

Člani RK Metlika neodločeno v gosteh

Včeraj se je članska ekipa RK Metlika pomerila z ekipo RK Alples Železniki. Naši fantje so dobro začeli tekmo in s pomočjo razpoloženega vratarja Jana Muca povedli s tremi goli razlike. V nadaljevanju prvega polčasa so tudi domačini zaigrali boljše in izenačili rezultat. Prvi polčas se je končal z rezultatom 12 : 13 v korist Metličanov. Drugi polčas so metliški rokometaši zaigrali še bolj odločno in povedli s petimi zadetki, vendar so se domačini zopet uspeli približati, ter celo izenačiti. Po veliki drami v končnici se je tekma končala z neodločenim rezultatom 29 : 29.
Najboljši strelci za Metliko: Žiga Hutar (7), Gašper Dokl (5) in Žak Kadunc Predovič (4), pri domačinih pa je bil najbolj razpoložen Jernej Štremfelj (10).
Pred člansko tekmo so sezono začele tudi starejše deklice A. Na gostovanju v Žalcu so izgubile z rezultatom 27 : 18. Danes je tekmovalni vikend zaključila kadetska ekipa. Gostovali so pri ekipi RK Grosuplje in vknjižili prvo zmago v sezoni. Tekma se je končala z rezultatom 34 : 31.

Vir: RK Metlika

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj