Na vsebino

Črnomaljski gladiatorji uspešni v San Marinu

Kot pravi trener Petrit Izairi, bo njemu in njegovim varovancem iz Kluba Gladiator, San Marino ostal v lepem spominu. Kako tudi ne, saj je bil izkupiček več kot odličen.

Prvi je v borbeni ring stopil Mersad, ki je v kickbox disciplini nastopil prvič. Ker so pravila tukaj drugačna kot pri muay thaiu, je bil najprej malce zmeden, potem pa se je še poškodoval in borba je bila ustavljena.

Naslednja je v ring stopila Sabina Balič, ki se je v finalu borila proti madžarski predstavnici. Premagala jo je že v drugi rundi in s tem postala WMAC evropska prvakinja v K1.

Sebastijan Zupanc se je v polfinalu pomeril z ukrajinskim borcem in ga v 2. rundi z dobrimi "low kicki" premagal z "knockoutom". Tudi v finalu ga je čakal ukrajinski borec. Sebastijan je bil znova boljši in je po hudi borbi zmagal po točkah. Tudi Sebastijan si je s to zmago priboril naslov WMAC evropski prvak v K1.

Čestitke celotni ekipi!

Vir: Gladiator

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj