Na vsebino

Dominik Starašinič v oddaji Tednik

Na svojem FB profilu Domik o sebi pravi sledeče:
"S free runningom se ukvarjam že kakih 6 let. Je največja strast v mojem življenju. Temu posvečam res veliko časa in vsak dan je korak na dolgi poti do uresničitve mojih sanj.
Vse kar znam, sem se naučil sam s skakanjem v vodo, slamo, blato itd. Imel sem že veliko število poškodb, ker živim na vasi in zelo redko treniram v telovadnici na blazinah. Ampak iz poškodb se lahko veliko naučiš (preučiš kje si naredil napako, zakaj je do nje prišlo, urediš si misli v glavi in razmisliš kako nadaljevati, ko izgubiš motivacijo itd.) zato je potrebno poskušat na vsako napako gledat pozitivno.
Da bi svoje telo čim bolje pripravil na napore, ki jih vključujeta free running in parkour, sem se nato začel ukvarjati še s kalisteniko (4 leta), gimnastiko in raznimi drugimi športi, ki vključujejo razvoj gibljivosti, moči, koordinacije, odriva itd.."

Danes je bil Dominik gost v oddaji Tednik na RTV Slovenija, če ste slučajno zamudili, kliknite na vir spodaj. Dominik je od 44:30 minute dalje.

Vir: Tednik, RTV SLO

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

  
33
43
55
62
72
84
93
19
26
  
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj