Na vsebino

Gregor Simčič potrdil lansko zmago v Delnicah

Vesele novice prihajajo iz Delnic, kjer je Gregor Simčič zmagal na kolesarski preizkušnji Generator SNOW MTB & Trail RUN 2020.

Po tekmi je povedal takole:

"No, danes ni bilo vse po starem.
Če sem lani povsem nenačrtovano nastopil na MTB dirki, Generator Snow v Delnicah, ko sem nato v skupni kombinaciji z nedeljskim tekom osvojil naziv kralja Generator Snowa, sem za nastop letos vedel nekoliko prej, čeprav nekih posebnih priprav ni bilo.
Pač, kakšno zmago je lepo branit.

Prva polovica dela je opravljena. Letos žal brez snega, vendar v dežju (6 C). Proga sicer razmočena, spolzka, na mestih nekaj blata, vendar brez snega izjemno hitra. No, hitra kolikor je bil kdo pripravljen dati od sebe. Jaz sem bil odločen da od poka pištole pa do cilja "tiščim v poden", ne glede na uvrstitev. In tako ni bilo popuščanja, štartni šprint do zožanja v parku so bile noge že pekoče, sledil je prvi spidvejski vložek čez dva ribnika in razmočeno listje, a danes sem bil tako dobro razpoložen, da sem tudi gumam na mokrem terenu zaupal ogromno in šel na vse ali nič. Izšlo se je in v cilj sem pršel z lepo prednostjo skoraj dveh minut.
Upam, na dobro regeneracijo, ker jutri me čaka tek, ki pa ga nisem prakticiral že od lanskega aprila (cca. 160 km v tem času) in bo 11km trpljenja na kvadrat."

Bravo, Gregor, držimo pesti še za jutrišnji tek!

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj