Na vsebino

Judoisti na Pokalu Novega mesta

Na včerajšnjem tekmovanju Pokal Novega mesta 2019 so naši tekmovalci navkljub močni konkurenci ponovno dokazali, da so enakovredni ali pa celo boljši borci tako v tehničnem, kakor tudi v borbenem smislu. Tekmovali so v starostni kategoriji U8, U10, U12 in U14 in dosegli naslednje rezultate:

U8:
Miha ŠKOF - 1. mesto in zlata medalja

U10:
Zarja KAVČIČ - 2. mesto in srebrna medalja
Jan ŠTERK - 2. mesto in srebrna medalja

U12:
Anja PUHEK - 1. mesto in zlata medalja

U14:
Matej KAPUŠIN - 3. mesto in bronasta medalja

Prvič se je tekmovanja v st. kat. U12 udeležil Filip Slobodnik, vendar je borbo izgubil zaradi izrečenih sodniških kazni, kar pa je najverjetneje odraz pomanjkanja tekmovalnih izkušenj. Kljub temu je Filip s tokui wazo dokazal izredno borbenost.

Tudi Tomi Borojević, ki je tekmoval v st. kat. U10, kljub izredni borbi, ni osvojil zmagovalnih stopničk. V borbi za tretje mesto je prav tako izgubil zaradi izrečenih sodniških kazni, čeprav je bil vse do izrečene kazni v borbi boljši nasprotnik ter vodil s točko prednosti - wazari.

Športna sreča ni bila naklonjena niti Kristjanu Kočevarju, ki je tekmoval v st. kat. U12. Tudi on ni osvojil zmagovalne stopničke, čeprav je v borbi za tretje mesto že v prvi minuti dosegel prednost z wazarijem.

Vsem tekmovalcem čestitam za izredne borbe in dosežke.

Vir: Judo klub Bela krajina

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

  
43
55
64
74
87
97
19
26
  
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj