Na vsebino

KK Kolpa nocoj za neposredni obstanek med drugoligaši

Košarkarji Kolpe Črnomelj danes v zadnjem krogu rednega dela II. SKL gostujejo v Ilirski Bistrici pri ekipi Plama Pur. Z zmago in ugodnimi izzidi ostalih tekem si lahko priigrajo neposreden obstanek. V nasprotnem primeru nas čaka še dodatni mesec košarke v Črnomlju.

Kolpa Trenutno zaseda deveto mesto na prvenstveni lestvici in je po točkah izenačena s Celjem in Konjicami. V primeru zmage nad Ilirsko Bistrico Črnomaljci potrebujejo še poraza Konjic in Celja. Konjčani gostujejo pri prvakih – ekipi Terme Ilimi Podčetrtek, Celjani pa se bodo pomerili s Hrastnikom, ki je že izpadel. Kolpa torej ni brez možnosti, res pa je, da Belokranjska ekipa ni odvisna le od svoje igre. Brez dvoma pa je njihova najpomembnejša naloga danes premagati Plamo Pur.

V kolikor Kolpa danes neposredno ne obstane, jo čakajo dodatne kvalifikacije za obstanek med drugoligaši. V maju se bodo pomerili z najboljšimi ekipami iz III. SKL.

Vir: KK Kolpa Črnomelj

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj