Na vsebino

Rokometaši Črnomlja z zmago v gosteh

Že včeraj je RK Črnomelj gostoval pri ekipi ŠD Mokerc-Ig in zabeležil novo zmago. Čeprav so črnomaljski rokometaši na gostovanje odšli oslabljeni (brez treh igralcev), ni bilo dvoma, da si želijo nove zmage. V prvem polčasu sta se izkazala oba vratarja pri domačih, Vasja Hajduk (streli 31:14 kar je 45%), ki je sicer igralec Črnomlja, ampak posojen za to sezono RD Mokerc-Ig in Tomaž Peteh (streli 28:12 kar je 43%) pri Črnomlju tako, da je bil rezultat izredno nizek, 8:9 za Črnomelj.
V drugem polčasu pa je začela delovati tudi obramba pri Črnomlju tako, da se je razlika samo večala in je v 53. minuti znašala že +8 (14:22), nakar je trener Črnomlja priložnost ponudili igralcem, ki sicer igrajo manj tako, da je bil končni rezultzat 18:24.
Pri Črnomlju sta bila najboljša strelca Jože Tomec in Anže Weiss s po petimi zadetki, pri domačinih pa Domen Škerjanc, prav tako s petimi zadetki.
Prvenstvo se nadaljuje 7. maja, ko v Črnomelj prihaja RK Sviš Ivančna gorica, lanskoletni prvoligaš.

Vir: RK Črnomelj

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj