Na vsebino

Kolpa in Rudar Trbovlje brez zmagovalca

Naporen teden, tekom katerega so člani NK Kolpa odigrali kar tri prvenstvene tekme (doma so premagali Jezero iz Medvod 5:1 in v gosteh izgubili od vodilne ekipe lige Ivančne Goricez s 1:4), se je zaključil včeraj na domačem igrišču z remijem 1:1 proti Rudarju iz Trbovelj. Edini gol za domačo zasedbo je bil delo Žige Kočevarja. Prvi strelec Kolpe ima zdaj na svojem kontu sedem prvenstvenih zadetkov.

Po vodstvu in zelo solidni igri Kolpašev v prvem delu srečanja, z glavo je po predložku s strani zadel Kočevar, so gostje z vztrajnostjo prek enajstmetrovke le prišli do želene točke. Osvojena točka v tekmi z Rudarjem Kolpo še vedno drži na visokem 5. mestu lestvice 3. SNL Center.

Naslednje prvenstveno srečanje za člane sledi že v sredo, 04. 05. 2016, ko se bodo na Športnem parku Ljubljana ob 17.30 uri pomerili s pretendentom na prvo mesto, trenutno drugouvrščenim moštvom lige ekipo AŠK Bravo. Naslednja domača tekma bo 15.5., ko v Podzemelj prihaja Sava iz Kranja.

Vir: ŠD NK Kolpa

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

  
55
64
74
87
97
19
26
  
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj